Vores biler

Vores biler er forskelligt indrettet, alt efter om I kører på Sjælland, Fyn eller Jylland. Den væsentlige forskel består i layout for siddepladser samt bilens farve.

Indretning:
Bilernes lad er specielt bygget til studenterkørsel, og har åbninger i siderne som sikrer god sikkerhed samt er overdækket, så et regnskyl ikke ødelægger dagen. Ladet er indrettet med siddepladser, så alle kan sidde forsvarligt ned. Der er lavet anordninger til ølkasser eller lignende, så de står fast under kørslen. Udgangen foregår med en foldetrappe, som chaufføren kører op og ned. Derved sikres at den er slået op under kørslen. Denne kan være placeret i højre side eller på bagsiden af vognen.

Placering af trappe og ladets opbygning er vigtige dimensioner, hvis I vil hænge bannere op. Spørg derfor altid til de mål som gælder herfor. Er der yderligere spørgsmål, så kontakt os eller skriv til os på Facebook

I er også velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker at se bilerne i virkeligheden. Så finder vi et tidspunkt med en rundvisning. Vi henviser desuden til vores galleri med billeder af nogle af vores biler, gå til galleri ved at trykke her.

Inspiration banner tekster findes her.