Sikkerhed og regler

City Student fokuserer rigtig meget på miljø, derfor anvendes kun de nyeste lastbiler med den laveste emission. Vores lastbiler er opbygget med fokus på sikkerhed og miljø, der sammen med erfarne chauffører, sikrer et stabilt højt sikkerhedsniveau. Vi går meget op i sikkerhed, og nedenfor kan du læse om sikkerhed i vognene samt de regler som skal overholdes under turen.

Sikkerhed:

Vognen er udstyret med skridsikkert gulv og trappe. Chaufføren har taget førstehjælpskurser og hver enkelt bil er udstyret med en nødhjælpskasse. Personer, som ikke overholder vores regler, er til gene eller fare for trafikken, kørslen eller sikkerheden, vil blive bortvist uden varsel. 

Regler:

Under kørslen:
Det er ikke tilladt at sidde eller hænge ud ad sideåbningerne i vognen samt ej heller at stå på sæderne. Man kan sagtens få et fint udsyn ved enten at stå i vognen eller sidde på knæ på bænkene i siderne. Der må IKKE smides dåser, affald eller andet ud fra vognen. Der er opsat skraldeposer, som I frit kan benytte. 

Udstigning:
Udstigning sker kun når bilen holder stille, og chaufføren vil henholdsvis åbne og lukke foldetrappen, så det sker forsvarligt. 

Respekt og hensyn:
Selvom alting drejer sig om jer denne dag, så husk på at der stadig er andre trafikanter og mennesker i vejbilledet, som der skal tages hensyn til. 

Vi har opsummeret reglerne i et dokument, som kan deles på jeres skoleprogram, slås op på Facebook eller printes den ud. Det er vigtigt at alle får læst den godt og grundigt, således at der ikke opstår nogle uheldige situationer. Vi er alle interesseret i at give jer den bedste dag!